30/01/2016 i 31/01/2016 THEXDOOR

El joc d'escapament en viu a Lleida. 60 minuts per resoldre enigmes i escapar de l'habitació.

Repte aconseguit!!!
20/02/2016 First Lego League Junior

L'equip de La Pobla de Segur va participar-hi amb un soci nostre. Esperem poder fer un equip per al repte del 2017. Us hi apunteu???

http://lleidatelevisio.xiptv.cat/especials/capitol/first-lego-league-2016
13/03/2016 Escola de Famílies amb la Pilar Balagué

La Pilar Balagué, experta en Altes Capacitats va oferir-nos una xerrada sobre com gestionar les emocions dels nostres fills i filles. Aquesta vegada es van desbordar les nostres previsions i vam emplenar la sala de famílies.

Els nens i nenes, van gaudir amb els 2 tallers que ens van oferir a Les Obagues de Juneda: el taller de la granja, on vam veure gaudir als més petits amb els animals fent un treball en equip i un altre grup amb el taller de pa on després vam poder tastar les seves creacions.

Per acabar d'arrodonir el dia, un dinar en família ens va permetre compartir experiències i conèixer noves inquietuds.
16/04/2016 Taller d'Astronomia

Novament hem repetit el curs d'astronomia a petició de les famílies. Ho vàrem fer en 2 sessions, la primera el dia 16 a l'aula del Sunka on va treballar la part més teòrica on els nens i nenes no van parar de fer preguntes. I la segona part a Alfés, el dia 30. El fred no va aconseguir que els més interessats marxessin abans d'hora, i en va fer de valent! El Fernando i el Jose Manuel ens van ensenyar a observar la lluna, els planetes i el cel profund. Moltes gràcies de nou!
31/05/2016 Cloenda del curs ArtTeràpia

El 31 de maig vam fer la cloenda del curs impartit per la Gemma Abelló dins del marc del conveni de pràctiques del Màster en artteràpia d'ISEP iniciat a l'octubre 2015. Els nens i nenes han aprofitat des de la primera a la última classe i ha estat una experiència molt enriquidora tant per a la Gemma com per als alumnes.

Han treballat moltes disciplines i totes elles en l'entorn del treball individualitzat d'aquesta disciplina. Esperem poder continuar aquest treball durant el proper curs.
03/09/2016 Escola de Famílies amb la Maria S. Dauder

La Maria S.Dauder, escriptora, mestra especialista en Altes Capacitats i col·laboradora de FANJAC  ens va oferir una xerrada sobre Creativitat i emocions.

Els nens i nenes van poder gaudir molt amb els tallers de la granja i de forma especial pel taller de Ciència amb gel sec amb el Cristian Cazorla. Tan els grans com els més petits van poder experimentar experiments que ens van deixar a tots bocabadats.
Per acabar, vàrem gaudir d'un dinar en família. Gràcies per la vostra assistència.
12/11/2016 Taller fotografia amb smartphones

Durant dos dissabtes el fotògraf lleidatà Jordi V. Pou ens ha ensenyat els secrets de la fotografia amb telèfons mòbils. Hem conegut quines són les millors aplicacions per fer fotografies i posteriorment retocar-les. Tot ho hem fet amb els nostres smartphones.

Gràcies a la col·laboració de Plusfrésc, un cop més hem disposat de la Sala Sunka per a realitzar els tallers de fotografia. Seguidament, amb els coneixements adquirits, hem sortit al carrer a posar-los en pràctica.

La millor fotografia ha tingut premi!
  Fanjac Lleida

Som una associació sense ànim de lucre formada per famílies amb nens i adolescents amb altes capacitats i/o superdotats. Estem vinculats a la associació d’àmbit estatal FANJAC i el nostre treball consisteix principalment en donar suport i orientació a les famílies de les terres de Ponent, així com organitzar activitats adients pels nostres nens i joves
  Delegacions

Lleida
lleida@fanjac.org
Telf: 647985055
Dimarts, dijous i divendres 17h a 20h

Barcelona
barcelona@fanjac.org

Girona
girona@fanjac.org
Telef: 697185826

Tarragona
tarragona@fanjac.org

Central
info@fanjac.org
Telf: 664762350
Dilluns de 10h-12h i de 18h-20h
Dimarts, dimecres i dijous de 18h-20h
Divendres de 10h-17h
  Col.laboradors            
Pediatres de Ponent